SENARAI PENGEDAR SHAKLEE


Assalammualaikum.. ni antara anak-anak shaklee wani yang aktif sebagai pengedar.. boleh hubungi mereka juga..kalo nak daftar buat makan sendiri pon boleh.. tak de masalah.. dapat member price.. ^_____^ jom kenali pengedar shaklee kami..2 comments:

  1. Senarai Pengedar Shaklee.. jom daftar dgn kami.. kami akan membantu anda dari zero... kami mesra alam.. hehhehe.. hubungi wani 019-2833710

    ReplyDelete
  2. PENGEDAR SHAKLEE DIPERLUKAN DI KELANTAN,SABAH, SARAWAK,TERENGGANU, PULAU PINANG, MELAKA, NEGERI SEMBILAN, PAHANG,JOHOR, DAN SELURUH MALAYSIA.. JOM SERTAI LEGACY TEAM WANI.. ^______^KAMI SEDIA MEMBANTU.. HUBUNGI WANI 019-2833710

    ReplyDelete

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.