25 Nov 2018

SHAKLEE PUCHONG : TESTIMONI BERJAYA HAMIL DENGAN GLA DAN B COMPLEX

PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG

Whatsapp - 0192833710 wani

Hi. Assalammualaikum dan Selamat Sejahtera. Sangat teruja nak buat entry ni. Bila ada kawan-kawan kita yang sedang TTC ( Trying To Conceive) telah berjaya hamil dengan Gla dan B complex dari Shaklee. Alhamdulillah Shaklee sebagai asbabnya.

Entry sebelom-sebelom ni Wani ada cerita sedikit yang Wani juga penah TTC selama 3 tahun dan Alhamdulillah di izinkan Allah mendapat anak sulong pada tahun ke 3..

Wani pernah buat pap smear , amik ubat2 klinik (konsultasi dari doktor) , berurut , segala macam petua Wani dan suami buat. Usaha & tawakal.

Jadi Wani applykan cara makan Shaklee tu mengikut cara makan yang doktor ajar semasa wani under konsultasi dengan doktor. Alhamdulillah ramai yang telah berjaya dengan izin Allah. Zaman juga dah maju. Macam-macam cara juga untuk kita detect kesuburan.

Disini wani ingin kongsikan antara testimoni dari customer wani yang berjaya hamil dengan Gla dan B complex Shaklee.


Ni kawan sekolah wani yang try pertama kali. Tambahan dia ambil Esp juga untuk kuatkan rahim. 2 tahun berkahwin dan ingin mencuba shaklee. Shaklee sebagai Asbab. Selang 2bulan kemudian disahkan hamil. Alhamdulillah.


Nak bajet? Ambil dulu Asid Folic Shaklee @ B complex. Akak ni dah pernah ada anak. Tapi anak dah besar usia 7 tahun. Rindu nak ada baby. Period pon tak de masalah katanya cuma susah nak lekat sahaja. Nama pun rezeki. Konsisten 3-4bulan disahkan hamil. Alhamdulillah..


Customer Indian. Beliau ambil GLA complex sahaja. Happy for u dear. ^_^


Siapa ada masalah period tak teratur? Elok sangat la cuba GLA ni.. Bila period teratur, mudah untuk kita detect hari subur atau cycle kita kan. Ada rezeki manatau hamil terus. ^_^


Akak ni nak TTC anak ke 3. Period tak teratur jadi susah nak lekat. Alhamdulillah. Sebotol je period terus jadi regular dan dengan Izin Allah , akak ni juga hamil. Alhamdulillah.^_^



Memang ramai panggil mak wani @ mak. Hihi.


Alhamdulillah.. Berkongsi ilmu dan tips dengan mereka yang memerlukan.

Semua ni ada cara makan KHAS untuk customer wani sahaja dengan pembelian SET KESUBURAN SHAKLEE. Macam wani kata tadi, wani applykan cara makan ya g doktor ajar. Insyaa Allah kita usaha sahaja. Selebihnya atas Izin Allah.

Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. 

Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.^_* 

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~
Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi seperti yang tertera dibawah :


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.