19 Jan 2018

REZEKI TAK DISANGKA

Hai. Selamat Sejahtera dan Assalammualaikum buat pembaca blog MakWani.com ni. Lama tak bersiaran atas beberapa faktor. Alhamdulillah kembali sihat dan kembali menghidupkan blog ni.

Sakitkah? Hihi. Bukan kategori sakit walaupon sakit. Inilah jawapannya. I'm pregnant.. Again.. hihi. Mabuk muntah diawal kehamilan sehingga 5-6bulan. Sebab tu la blog agak lama tak berupdate.



Alhamdulillah. Rezeki tak disangka. Tatkala sikembar menginjak umur 1 tahun, double line pon keluar. Haha. Kandungan wani sekarang dah nak masuk 27minggu.. Sikembar pula setahun 6bulan. Dijangka melahirkan pada 27-29 April 2018. Doakan wani dipermudahkan ya.

Kandungan kali ni hanya singleton sahaja. Bukan twin tau.. hihi. Setiap bulan doktor scan untuk pastikan tiada yang tersorok. Biasala kadang-kadang ada orang lewat detect kembar. Kandungan sebelom ni wani dapat detect kembar pada 12minggu. Kali ni dah scan beberapa kali,doktor sahkan satu sahaja.. Tak kisah la berapa pon. Tetap teruja dengan kehadiran baby baru.

Baby ke-5. Baby Shaklee. Wani memang makan Set Ibu Hamil Shaklee dari mula kehamilan. Ramai ibu-ibu diluar sana mengatakan ada masalah sembelit, krem kaki dan perut , sakit pinggang dan lain-lain. Alhamdulillah Wani tak melalui dah semua tu sejak kenal Shaklee.. Shaklee sebagai asbab untuk menaiktaraf kesihatan yang lebih baik.



Wani mula menggunakan produk Shaklee pada tahun 2013. Ketika itu hamil anak kedua. Masalah yang wani hadapi stiap hari adalah krem kaki @ simpul biawak. Sembelit ketika hamil. Seksanyaaaa..

Dari situ la wani mulakan pencarian pelbagai produk sehingga lah bertemu dengan Shaklee. Alhamdulillah masih meneruskan sehingga kini. 5tahun dah.. Pelbagai kebaikan dalam setiap botol vitamin.

Ibu-ibu yang masih mencari vitamin ketika hamil boleh la mencuba vitamin Shaklee. Boleh whatsapp Wani kalau ada sebarang pertanyaan atau nak borak-borak tentang kehamilan. Hihi. Wani akan ceritakan sedikit info tentang Set Ibu Hamil ini di entry baru ya. ^_^

Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. 

Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.^_* 

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~
Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi seperti yang tertera dibawah :


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.


No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.