16 Nov 2017

KUTU ATAU ANSURAN SHAKLEE


Alhamdulillah. Kutu dan ansuran produk shaklee mendapat sambutan. Tak terasa sedepuk duit keluar. Ada yang tanya apa beza kutu shaklee dan ansuran shaklee yg wani buat.

Kutu adalah komitmen bulanan yang telah ditetapkan jumlah oleh wani. Contoh rm60 sebulan dan harus bayar selama 4bulan berturut. Juga bermain bersama player lain. Barang pula akan dapat mengikut turn masing-masing. Bermakna setiap bulan akan ada 1 player yang dapat barang. 

Dilarang menarik diri selepas dapat barang. Anda akan diviralkan.. hihi. Ini risiko berkutu tapi lebih cepat dapat barang.Tapi insyaa Allah kebanyakan player dari group wani adalah trusted. Dah batch ke 16. Tiada lagi yang berani buat onar atau menipu selepas dapat barang. 

Contoh : RM60 sebulan × 4bulan × 4 orang
Total RM240. Anda boleh pilih mana-mana produk shaklee , campur-campur sampai cukup RM240. Jika anda pilih lebih RM240, hanya tambah duit semasa turn anda. 
Ansuran pula berlainan. Tiada tetapan jumlah untuk bayar bulan. Contoh anda nak beli ESP. RM150. Bulan ni nak bayar rm30 boleh. Rm50 pon boleh. Rm70 pon boleh. Sampai la terkumpul rm150 dekat wani, baru la wani proceed order. Tiada risiko dalam ansuran bezanya hanya dapat barang selepas cukup total RM yang disimpan. Wani akan sertakn ic copy sebagai keselamatan duit anda. Boleh pilih cara yang anda suka


Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. 

Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.^_* 

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~
Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi seperti yang tertera dibawah :


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.