5 Jun 2017

SET KESIHATAN SHAKLEE

SET KESIHATAN HARIAN


Tingkatkan pengambilan vitamin dan mineral anda dengan rangkaian produk nutrisi penting kami dan optimumkan kesihatan anda.

Nutrisi penting Shaklee melengkapi keperluan nutrisi asas anda dengan gabungan Shaklee ESP Soy Protein Isolate Powder, Vita-Lea®, OmegaGuard™ , B complex dan Sustained Release Vita-C Plus

Dengan 28 vitamin dan mineral penting, asid lemak omega-3, 14g protein setiap hidangan, dan 500mg Vitamin C semula jadi setiap hidangan. 

Pek nutrisi penting ini membantu tubuh anda mendapat nutrisi asas berkhasiat yang ia perlukan untuk menyokong kesihatan yang optimum.


●Vitamin C

Vitamin C semula jadi untuk kesihatan gigi, gusi, tulang, kolagen dan hampir kesemua elemen yang membentuk tubuh badan kita

●OmegaGuard

Membekalkan spektrum luas tujuh asid lemak penting omega-3 bergred farmaseutikal dan dilengkapi dengan proses penyulingan proprietari molekul tiga peringkat.

●Vita-Lea® Iron Formula

Memberikan 28 vitamin penting dan mineral utama untuk menyokong kesihatan dan kesejahteraan optimum.

●B-Complex

Vitamin B memainkan peranan penting untuk fungsi tubuh kerana ia membantu menukar makanan kepada tenaga untuk sel-sel anda.

●ESP Mixed Soy Protein Isolate Powder

Makanan lazat yang kaya dengan kalsium and protein.Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.

Nota: Jumlah protein soya yang disyorkan untuk memberikan kesan penurunan terhadap kolesterol darah adalah 25g sehari.


Siapa yang boleh makan Set Kesihatan Harian Shaklee?

●Sesuai untuk semua lelaki dan wanita yangmementingkan kesihatan menyeluruh
(termasuk ibu mengandung, ibu menyusu, warga tua, dan pelajar)

●Sesuai untuk individu yang cepat letih, lesu dan tidak bermaya

●Sesuai untuk individu yang kerap demam dan mudah dijangkiti penyakit

●Sesuai untuk individu yang stress dan mudah mengantuk

●Sesuai untuk pelajar bagi meningkatkan fokus dan mengelakkan mengantuk serta mudah letih

●Sangat sesuai untuk individu yang sangat sibuk dan mengamalkan pemakanan yang tidak seimbang

Sila dapatkan konsultasi sebelom membeli untuk cadangan yang lebih bersesuaian dengan kesihatan anda. Belian juga boleh satu persatu botol (loose item)
Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. 

Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.^_* 

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~
Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi seperti yang tertera dibawah :


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.