3 Jun 2017

SABUN PENCUCI PINGGAN YANG LEMBUT PADA TANGAN DAN TANGKAS BERSIHKAN KOTORAN

Hai. Assalammualaikum. Selamat Sejahtera. Hand Dish Wash adalah produk kegunaan seisi rumah wani. Kini tak perlu lagi asingkan sabun untuk basuh tangan dan sabun untuk basuh pinggan. 

Hanya sebotol untuk kesemuanya. Mudah dan selamat untuk mereka yang mempunyai masalah kulit kering dan alah pada sabun berkimia.


Jika kami menyatakan bahawa Pencuci Pinggan kami yang berbau harum ini tidak merengsakan tangan dan mesra alam sekitar, mungkin anda beranggapan bahawa ia tidak dapat menanggalkan kotoran dan minyak dengan berkesan. 

Hakikatnya, anda memerlukan beberapa titisan kecil sahaja untuk menanggalkan timbunan minyak yang melekat pada pinggan mangkuk anda. Benar, beberapa titis sahaja. Masih tidak percaya?

●Lembut pada tangan

●Rumusan berasaskan tumbuh-tumbuhan daripada sumber semula jadi yang mapan

●Buih sabun yang tahan lebih lama

●Menjadikan pinggan bersih berkilau

●Hanya beberapa titisan untuk mencuci timbunan pinggan mangkuk di dalam sinki

Tahukah Anda?

Sesetengah pencuci pinggan mangkuk mengandungi surfaktan berasaskan petroleum dan bahan pencuci seperti diethanolamine (DEA) dan sodium dodecylbenzensulfonate.Kedua-dua bahan tersebut boleh merengsakan kulit dan mata.

Get Clean Dish Wash Concentrate tidak mengandungi bahan-bahan ini mahupun bahan berbahaya yang lain.

Keunikan Shaklee

1.Selamat

●Tidak toksik Hipoalergenik
●Tanpa klorin
●Lembut pada tangan anda
●pH seimbang
●Tiada bahan kimia berbahaya

2.Berkesan

●Amat berkesan menanggalkan minyak
●Rumusan pekat: hanya sedikit diperlukan untuk mencuci pinggan mangkuk yang lebih banyak
●Buih sabun yang tahan lebih lama

3.Mesra Alam

●Rumusan semula jadi daripada sumber yang mapan (diekstrak daripada jagung dan kelapa)
●Mudah biorosot
●Tanpa fosfat
●Tanpa bahan pewarna
●Bungkusan yang boleh dikitar semula
Selamat untuk sistem septik dan pembetungan.

Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. 

Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.^_* 


~SHAKLEE MEMIKAT HATI~
Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi seperti yang tertera dibawah :


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.