28 May 2017

SIJIL HALAL SHAKLEE 2017

Sijil Halal Shaklee 2017
Pengedar Sah Shaklee Puchong

Assalammualaikum dan selamat sejahtera. Setiap tahun shaklee akan perbaharui sijil halal demi menjaga hak pengguna muslim. Sijil ini dikeluarkan pada 18 November 2016 dan sah sepanjang tahun 2017.Islamic Services of America (ISA) yang mengeluarkan sijil ini adalah senarai badan Islam luar negara yang diiktiraf oleh JAKIM

Untuk kepastian, anda boleh layari Portal Rasmi Halal Malaysia untuk melihat status Sijil Halal Shaklee 2016 oleh Islamic Services of America (ISA) diikitiraf JAKIM Malaysia dalam mengiktiraf badan-badan yang bertauliah yang mengeluarkan status HALAL di seluruh dunia.


Kelulusan Kementerian Kesihatan Malaysia

Selain mendapat sijil halal, produk Shaklee juga terbukti selamat dan semulajadi dimana ianya mendapat kelulusan daripada Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) / Facebook KKM.


Dengan adanya dua syarat penting iaitu sijil halal dan kelulusan KKM, maka tidak hairanlah saya sendiri terpikat dengan Shaklee sejak 2013 dan mula menjadi Pengedar Sah hingga kini. Malah, saban hari pasti ada yang bertanya untuk mendapatkan rangkaian produk Shaklee.

Jom hubungi saya sekarang untuk dapatkan vitamin yang selamat dan semulajadi. 

JAMINAN KAMI

Shaklee merupakan suplemen semulajadi dan memegang piagam

Selamat (sijil Halal dan kelulusan KKM)Semulajadi dan Berkesan. Piagam ini telah diikrarkan semenjak lebih 50 tahun lalu, dan kini masih teguh berpegang padanya.

Shaklee Difference: Always Safe, Always Works, Always Green.

MENGAPA SAYA?

Saya merupakan Pengedar Shaklee Sah yang jujur dan amanah, serta lebih mementingkan kesihatan anda. Hubungi saya agar saya boleh bantu anda dan keluarga anda lebih sihat. 

Saya juga akan menyediakan jadual pengambilan vitamin dan konsultasi percuma berkaitan produk Shaklee yang sesuai untuk anda.

PENGHANTARAN

Penghantaran melalui pos akan diatur ke seluruh Malaysia samada menggunakan khidmat Poslaju, City-Link atau GDex.

PEMBAYARAN

Pembayaran boleh dibuat menggunakan akaun Maybank atau CIMB yang wani akan beri setelah anda bersetuju untuk membayar.

Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. 

Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.^_* 

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~
Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi seperti yang tertera dibawah :


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.