27 May 2017

KURUS DAN SIHAT DENGAN CINCH SHAKE MIX

Selamat Sejahtera semua. Bagi yang pertama kali dengar Cinch Shake Mix ni, wani akan terangkan secara ringkas tentang produk ini ye. 

Cinch™ Shake merupakan minuman yang sungguh lazat dan berzat untuk membantu anda memelihara otot yang penting dan menjadikan anda sentiasa berasa kenyang dan berpuas hati di samping mengurangkan berat badan.

Rumusan proprietary kami diperkaya dengan Leucine™ iaitu asid amino yang memberi signal kepada badan untuk memelihara otot semasa pengurangan berat badan. Dalam kata lain, leusina dalam Cinch™ Shake membantu anda menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot anda.

 • Keistimewaan Cinch Shake Mix Shaklee:
  • Menyimpan otot sedia ada dan memelihara otot dari rosak
  • Membakar lemak yang tidak diingini
  • Mengurangkan inci yang tidak diingini
  • Makanan segera untuk mereka yang aktif
  • Tinggi kandungan serat dan memberi rasa puas dan kenyang
  • Mengandungi nutrisi lengkap untuk memelihara keseluruhan kesihatan
  • Diperkaya dengan leucin untuk memelihara otot
  • Merupakan meal replacement yang sihat dan mengenyangkan

Setiap kali anda menikmati Cinch™ Shake, anda akan memperolehi 24 gram protein dan ini adalah penting. Mengapa? Ini kerana protein digunakan untuk membina otot yang boleh meningkatkan metabolisma anda dan membakar kalori. 

Makanan yang kaya dengan protein juga dapat menahan kelaparan, ini boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan ringan di antara waktu makan.

Wani sendiri amalkan Cinch Shake Mix. Alhamdulillah habis sebotol pon dah nampak hasil. Wani turun hampir 3kg. Mana perisa yang sedap? Jika anda gemar caffein boleh try CAFE LATTE. Jika suka makan coklat atau benda yang manis-manis ni leh gantikan dengan Cinch perisa Chocolatte. Vanilla juga ramai yang minat sebab anda boleh campur dengan mana-mana minum kegemaran anda seperti milo, horlick, jus buah, ais blend atau lain2 dan boleh minum begitu sahaja. Ok. Ini wani testimoni mereka yang berjaya kurus secara sihat dengan CINCH SHAKE MIX SHAKLEE


TESTIMONIJika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.


Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitanNo comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.