1 Apr 2017

TINGKATKAN IMUN BADAN ANAK-ANAK KETIKA CUTI SEKOLAH

TINGKATKAN IMUN BADAN ANAK-ANAK KETIKA BERCUTI

Assalammualaikum. Selamat Sejahtera. Anak-anak dah start cuti sekolah. Jangan lupa rancang perjalanan keluarga anda dengan berhemah. Vitamin Shaklee jangan pula lupa dibawa. 

Kita tak nak mereka mulakan sekolah dengan demam selsema segala bagai virus selepas bercuti tapi kita tetap mahu mereka berseronok dengan cuti sekolah ini. Jadi apa yang perlu untuk tingkat imuniti badan? Jawapannya. NUTRIFERON.


❤NUTRIFERON 

》Merupakan supplemen untuk meningkatkan sistem imun badan. Sistem imun diibaratkan seperti tentera dalam badan kita.

》Tugasnya untuk melawan jangkitan dan penyakit-penyakit yang mengancam kesihatan dan kecergasan badan.

》Nutriferon adalah ‘immune booster’ yang meningkatkan tahap imunisasi dalam tubuh bagi melawan penyakit.

》Nutriferon adalah dipatenkan eksklusif satu-satunya di dunia membantu mempertingkat interferon dalam tubuh. 

》Sekiranya anda mempunyai masalah seperti selalu demam, kerap diserang selsema dan antibodi lemah, anda sangat disyorkan untuk mengambil nutriferon untuk menguatkan imunisasi tubuh melawan penyakit.

Jadi sangat la wajib anda sediakan pertahanan badan untuk anak anda sebelom memulakan cuti sekolah ni. Selain dari nutriferon, wani mencadangkan Performance Drink untuk membantu menghidratkan badan. Bila berjalan sana sini , kadar pengambilan air juga berkurangan. Jadi kat sini la pentingnya Performance Drink.


❤PERFORMANCE DRINK 

》Adalah satu-satunya minuman Isotonik yang bebas karbonat malah kurang gula (less sugar).

》Membantu mengimbangi kandungan elektrolit dalam tubuh bagi mengelakkan dehidrasi. Dengan pengambilan Performance Drinks ini akan membantu tubuh untuk berhidrasi dengan lebih baik. 

》Terbukti dengan ujian klinikal dan yang paling penting ianya adalah satu-satunya minuman isotonik yang bebas karbonat dan kurang gula.

》Sesuai untuk kanak-kanak seawal 1tahun dan keatas. 

Bekalkan anak-anak anda Nutriferon & Performance Drink sepanjang cuti persekolahan mereka.

Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.


Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.^_*

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh hubungi seperti yang tertera dibawah :
Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan


No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.