20 Oct 2015

COLLAGEN TERBAIK DAN BERKUALITI

Shaklee Collagen Powder

Hai. Selamat sejahtera. Jika masih tercari-cari collagen yang bagus dan berkualiti, dan sedang membaca entry blog wani maka anda telah lihat blog yang tepat. Haha. Collagen Powder Shaklee diekstrak dari sisik ikan merah. Kenapa sisik ikan merah yang kami pilih? Adalah kerana sisik ikan merah adalah sumber kolagen premium yang tahan lasak. Manusia hanya boleh selam 200 hingga 1000 paras kedalaman laut. Tapi ikan merah ini boleh menyelam 5000meter kedalam. Lagi dalam maka lagi kuat tekanan. Manusia tak boleh selam dalam lagi sebab boleh berkecai tubuh badan akibat tekanan dalam laut. Jadi bayangkan betapa kuat sisik ikan merah tu menahan tekanan.

Collagen Powder Shaklee mempunyai jisim molekul 1000dalton iaitu saiz untuk serapan yang unggul. Jika collagen lebih 1000dalton ke atas maka akan diserap seperti protein biasa. Ada juga collagen dipasaran sekarang lebih halus iaitu 500dalton tapi dalton yang terlalu kecil tidak akan stabil kadar serapannya dalam tubuh (berderai) .Collagen Powder Shaklee sangat berkualiti. Pelbagai ujian klinikal telah dijalankan.

Harga jualan adalah RM298 sekotak. Ada 15 sachet. Nak murah jom la join ahli ^_^  . Tiap-tiap bulan ada promosi tau. Untunggg sesangat. Ok jom baca sedikit testimoni customer wani sendiri.

 Apa khasiat Collagen Powder Shaklee kepada anda?

collagen powder shaklee
Kolagen adalah sejenis protein yang menyumbang kepada kulit yang sihat dan cantik. Tetapi semakin meningkat usia, kolagen dalam badan akan semakin berkurangan. Makin kurang kolagen maka makin tak sihat dan tak cantiklah kulit kita. Kurangnya kolagen menyebabkan tanda2 penuaan seperti:
  • Kulit dah mula melayut dan kendur sana sini
  • Kulit kering dan berkedut
  • Kulit kurang anjal
  • Payudara melayut dan tidak tegang
  • Kulit kusam
  • Rambut halus dan gugur
  • Kuku rapuh dan mudah patah
  • Pigmentasi

Tidak kira lelaki atau wanita, semua orang akan mengalami kemerosotan kolagen ini dan munculnya tanda-tanda penuaan. Tetapi bagi wanita itu semestinya mimpi ngeri kan. Cara untuk mengatasinya mudah sahaja iaitu dengan mengambil kolagen tambahan kerana tahap kolagen yang sihat menyerlahkan rupa dan susuk tubuh yang awet muda.~SHAKLEE MEMIKAT HATI?~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.