7 Sep 2015

SET RESDUNG SHAKLEE MURAH DAN BERBALOI


Hai. Selamat malam semua. Ape khabar. Sapa ada resdung? Teruk tak? Suami wani memang ada masalah resdung sampai sekarang. Cuma dah berkurangan la.. Sekali sekala bedal gak sotong. Lepas bedal cepat-cepat telan vitamin shaklee. Kalau tak makan, comfirm bengkak muka esok pagi cam kena tumbok. hehe.

APA ITU RESDUNG?

Klik link diatas untuk lebih lanjut tentang penyakit RESDUNG ni. Wani ada cerita sedikit info tentang resdung di entry yang lepas. Ok sambung balik. Antara vitamin Shaklee untuk SET RESDUNG adalah



Dulu suami wani makan 3 jenis vitamin ni untuk permulaan. Now dia maintain B complex dan vitamin C sahaja. Alfalfa dia makan bila bedal seafood. hehe. B complex pun bagus untuk orang yang ada masalah migrain. Suami wani memang jenis migrain kuat. So dari telan painkiller, dia makan la vitamin shaklee ni. Vitamin semulajadi kan. ^____^ Tiada bahan kimia.

Bagi yang first time makan, wani cadangkan beli satu set ni. Tahan lama tau.

Alfalfa ada 330biji. Tahan 3-4bulan.
Vitamin c ada 180biji . Tahan 3bulan
Bcomplex ada 120biji. Tahan 2-4bulan.

Jika jenis sampai bengkak muka n badan boleh tambah;

OMEGA GUARD ada 90capsule. Tahan 2-3bulan
-Pengambilan Omega membantu mengurangkan keradangan dan bengkak.

Syok bila ramai menunjukkan kesan yang baik selepas konsisten makan vitamin shaklee untuk resdung.. Jom baca skit testimoni:



Anda tak tahu mana satu yang bersesuaian? Meh direct whatsapp/ telegram wani. Wani syorkan yang bersesuaian anda.  Konsultasi percuma dan follow up berterusan.. ^___^
Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan 




No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.