5 Sep 2015

PROMOSI SEPTEMBER : ESP SHAKLEE

WANIZ SIMPLE SHOP

Selamat sejahtera buat pembaca blog wani. 1haribulan september ramai yang mesej wani apa promosi bulan ni. Kebanyakkan mereka adalah daftar ahli untuk buat makan sendiri sahaja. Seronok masing-masing tiap-tiap bulan Shaklee ada  buat promosi.Jadi bulan September adalah bulan ESP SHAKLEE!!!!

BELI 6 CANISTER
*FREE 1 CANISTER
*FREE MEMBERSHIP
*FREE VITALEA (NEW MEMBER)
*CASH REBATE

BELI 2 CANISTER DISKAUN 5%

Nak jimat ajak jiran sebelah, kawan-kawan ofis, adik beradik join beli 6 percuma 1 ni. Automatik dapat masuk ahli dan dapat vitalea percuma tau. Cash rebate pula pihak Shaklee akan masukkan direct ke akaun anda. Syokkk oii.. Ada orang Puchong nak beli tak? Meh calling-calling wani, Kita byhand je barang. Yang jauh wani boleh pos ke seluruh Malaysia ^_^

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan


No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.