8 Sep 2015

KELEBIHAN MENDAFTAR SEBAGAI AHLI

LEGACY TEAM SHAKLEE MAK WANI
LEGACY TEAM SHAKLEE MAK WANI ^_^


Kelebihan mendaftar sebagai ahli Shaklee.


Anda layak mendapat pelbagai kelebihan seperti dibawah mengikut terma dan syarat.

1)Harga Ahli
-Setiap ahli WAJIB mendapat harga ahli dan harga promosi setiap bulan yang shaklee adakan khas untuk ahli sahaja.

2)Cash Rebate
-Setiap pembelian produk disertai UV/point. UV akan dikumpul start 1hb-30hb. Uv yang terkumpul pula akan ditukarkan kepada cash dan Shaklee akan masukkan terus ke akaun bank anda pada 14hb pada bulan depannya. Cara perkiraan untuk dapat cash rebate wani akan beri selepas daftar ahli dengan wani ^_*

3)Car Bonus
-Cara yang sama seperti cash rebate. Uv yang terkumpul akan melayakkan anda mendapat car bonus mengikut terma dan syarat yang ditetapkan.

4)Convention
-Shaklee menyediakan percutian / umrah 5-6 star untuk ahli-ahli shaklee mengikut terma dan syarat. Semua ni wani akan beri keterangan lebih lanjut selepas pendaftaran ye ^_^

5)Group sokongan
-Untuk mereka yang berdaftar melalui wani, wani akan masukkan anda ke dalam group bimbingan untuk mereka yang yang serius ingin menjana pendapatan. Untuk mereka yang daftar ahli hanya untuk makan sendiri saya wani akan follow up dan update setiap bulan tentang promosi Shaklee dengan anda.



Ada DUA cara untuk mendaftar:

1)Pendaftaran RM69
-Kos pos RM10 Semenanjung / RM20 Sabah Sarawak

2)Pembelian melebihi 200uv= RM680

-Free pendaftaran (RM69)
-Cash Rebate
-Kos pos RM10 Semenanjung / RM20 Sabah Sarawak

Pilih nak daftar cara yang mana, kemudian whatsapp/call wani terus ^_* wani akan guide satu persatu.
Anda boleh walk-in sahaja ke lokasi cawangan Shaklee di bawah atau pun boleh hubungi saya untuk mendapatkan maklumat serta khidmat nasihat tentang produk Shaklee.
Senarai Lokasi Cawangan/Branch Shaklee di Malaysia


Ibu Pejabat Shaklee Malaysia


Shaklee Products (M) Sdn Bhd Level 9, The Pinnacle,
Persiaran Lagoon,
Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya,
Selangor Darul Ehsan

Tel: 603-5622 3188 Fax: 603-5622 3099


Waktu Perniagaan Isnin hingga Sabtu: 10:00 pagi hingga 7:00 malam

Sila hubungi: Puan Suknit Kaur, Pengurus Jualan & Pemasaran

Pejabat Cawangan atau Branch Shaklee di Seluruh Malaysia


Cawangan Shaklee
Waktu Perniagaan
Peta Lokasi
Kuala Lumpur
No. 32, Jln Rampai Maju 3,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Telefon : 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Hubungi :
Ida ( Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Penang 
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,
Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya,
Pulau Pinang.
Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Hubungi :
Cannie Teoh (Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Ipoh
 32, Medan Istana 1,Bandar Ipoh Raya,30000 Ipoh.
Telefon: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263
Hubungi:
Eunice Lau (Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,Taman Molek,81100 Johor Bahru.
Telefon: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188
Hubungi :
Fiona Chow (Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Kota Bharu
19, Section 25, Bandar Kota Bharu,Jalan Sultan Yahya Petra,15200 Kota Bharu.
Telefon: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711
Hubungi :
Anuar (Penyelia Cawangan)
Ahad hingga Khamis
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Kota Kinabalu
Lot 4.1, Neutron Point,Lorong Poin Neutron,Jalan Lintas Khidmat,88300 Kota Kinabalu.
Telefon : 6088-393 848
Fax: 6088-393 851
Hubungi :
Olivia Fernandez
(Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m


KHAS UNTUK MEREKA YANG BOLEH WALK IN KE BRACH SHAKLEE.

  1. Apa yang perlu anda buat ialah anda hanya perlu pergi ke kaunter dan isikan borang pendaftaran ahli.
  2. Kemudian yang paling penting jangan lupa untuk memasukkan nombor ID Shaklee saya iaitu 929525 NOORMALAWANI sebagai penaja dan ANDA AKAN TERUS LAYAK UNTUK MENDAPATKAN HARGA AHLI.
  3. Pendafaran melalui dua cara seperti saya nyatakan diatas. RM69 atau pembelian 200uv= rm680 untuk keahlian Shaklee seumur hidup.
  4. Selepas siap isi borang hantar ke kaunter buat pembayaran dan terus dapat produk Shaklee pujaan hati anda untuk di bawa pulang ke rumah. Mudahkan? Lepas itu jangan lupa call/ whatsapp wani ye ^_^


~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

SENARAI HARGA VITAMIN SHAKLEE : RETAIL

WANIZ SIMPLE SHOP

























Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.


~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

7 Sep 2015

SET RESDUNG SHAKLEE MURAH DAN BERBALOI


Hai. Selamat malam semua. Ape khabar. Sapa ada resdung? Teruk tak? Suami wani memang ada masalah resdung sampai sekarang. Cuma dah berkurangan la.. Sekali sekala bedal gak sotong. Lepas bedal cepat-cepat telan vitamin shaklee. Kalau tak makan, comfirm bengkak muka esok pagi cam kena tumbok. hehe.

APA ITU RESDUNG?

Klik link diatas untuk lebih lanjut tentang penyakit RESDUNG ni. Wani ada cerita sedikit info tentang resdung di entry yang lepas. Ok sambung balik. Antara vitamin Shaklee untuk SET RESDUNG adalah



Dulu suami wani makan 3 jenis vitamin ni untuk permulaan. Now dia maintain B complex dan vitamin C sahaja. Alfalfa dia makan bila bedal seafood. hehe. B complex pun bagus untuk orang yang ada masalah migrain. Suami wani memang jenis migrain kuat. So dari telan painkiller, dia makan la vitamin shaklee ni. Vitamin semulajadi kan. ^____^ Tiada bahan kimia.

Bagi yang first time makan, wani cadangkan beli satu set ni. Tahan lama tau.

Alfalfa ada 330biji. Tahan 3-4bulan.
Vitamin c ada 180biji . Tahan 3bulan
Bcomplex ada 120biji. Tahan 2-4bulan.

Jika jenis sampai bengkak muka n badan boleh tambah;

OMEGA GUARD ada 90capsule. Tahan 2-3bulan
-Pengambilan Omega membantu mengurangkan keradangan dan bengkak.

Syok bila ramai menunjukkan kesan yang baik selepas konsisten makan vitamin shaklee untuk resdung.. Jom baca skit testimoni:



Anda tak tahu mana satu yang bersesuaian? Meh direct whatsapp/ telegram wani. Wani syorkan yang bersesuaian anda.  Konsultasi percuma dan follow up berterusan.. ^___^
Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan 




5 Sep 2015

PILIHAN SET MENYUSU YANG SESUAI UNTUK ANDA




SET A

-Terdiri daripada ESP dan ALFALFA
-Unutk ibu yang tiada masalah dan yang ingin mengekalkan kelancaran susu badan.
-Tambahan ostematrix untuk ibu yang tidak minum susu



 SET B

- Terdiri daripada Vitalea , B complex, Vitamin C, dan Alfalfa
- Untuk ibu yang TIDAK mempunyai masalah penyusuan dan sesuai untuk bayi yang mempunyai masalah eczema.
- Kurang sesuai untuk ibu-ibu yang baru melahirkan / berpantang kerana tidak sesuai untuk bayi yang
mengalami jaundis dan ada sesetengah bayi mengalami sedikit alahan (cirit-birit) dengan alfalfa.
- Sangat sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit dan keputihan
- Alfafa membantu penghasilan susu ibu dengan lebih cepat

SET C

- Terdiri daripada Vitalea, B complex, Vitamin C, dan Kalsium
- Sesuai untuk ibu yang baru melahirkan (bayi berumur kurang 6 bulan).
- Sesuai untuk ibu-ibu yang mengalami kemerunduman susu ketika haid (PMS).
- Sesuai untuk ibu yang sering sakit belakang dan masalah kerapuhan gigi.
- Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang tidak minum susu kerana ostematrix membekalkan kalsium yang
secukupnya kepada ibu
- Dapat membantu ibu lebih bertenaga dan cergas walaupun kurang tidur



SET D

- Terdiri daripada Vitalea, B complex, vitamin C, Kalsium dan Alfalfa
- Sesuai untuk ibu-ibu yang mengalami kemerunduman susu ketika haid (PMS)
- Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang tidak minum susu kerana ostematrix membekalkan kalsium yang
secukupnya kepada ibu
- Sangat sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit dan keputihan
- Alfafa membantu penghasilan susu ibu dengan lebih cepat
- Memberi kesan cepat berbanding set di atas kerana Alfafa dan Kalsium merupakan milk booster


SET EXCLUSIVE PENYUSUAN

- Terdiri daripada Vitalea , B complex, Vitamin C, Kalsium, Alfalfa dan ESP
- Amat digalakkan untuk ibu yang mempunyai masalah penyusuan
- Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah
melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari… maka set ini
membantu membaiki mana-mana kekurangan atau ketiadaan zat yang diperlukan oleh badan agar tubuh
si ibu dapat berfungsi dengan baik:)
- Sangat sesuai untuk ibu-ibu yang baru nak mula menyimpan stok
- Paling sesuai untuk ibu yang ingin relaktasi/ induce relactation - contohnya ibu telah berhentikan
menyusui anak, jika mengamalkan set ini, bersedia untuk pam dengan kerap bagi stimulasi
susu,bersama-sama tips yang diberi, insyaAllah penyusuan boleh dimulakan semula dengan syarat ibu
kuat berusaha.


Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

SAKIT SENDI , SAKIT TULANG DAN SENGAL BADAN


http://wanizsimpleshop.blogspot.my
Salam sejahtera dan assalammualaikum buat pembaca blog wani. Terima kasih sudi singgah blog wani. Wani adalah pengedar Shaklee area Puchong. Boleh cod area Puchong Perdana, Puchong Permai, Puchong Intan, Giant Bandar Puteri, Tesco Bukit Puchong, dan seluruh sekitar Puchong. Insyaa Allah kita cuba set masa untuk byhand produk Shaklee ni.

Ok lah. Wani nak kongsi sesuatu, sebelom ni wani obses sangat dengan Ostematrix. Sebelom tidur memang wajib la 4biji. Apa yang best dengan Oste ni..?


Ini adalah vitamin kalsium yang membantu meningkatkan kesihatan tulang, meningkatkan kepadatan tulang dan mengelakkan simptom osteoporosis. Pengambilan kalsium secara konsisten bukan sahaja membantu masalah tulang juga membantu masalah sembelit, mencantikan kulit serta melegakan pengecutan otot ketika haid.

Masalah sembelit no more
Masalah senggugut no more
Sakit Pinggang no more


Ini terbukti berkesan sangat-sangat pada wani. Oste antara vitamin pertama yang wani amalkan masa memula kenal shaklee. Jatuh cinta dan terus buat biz. Ingin bantu mereka yang hadapi masalah yang sama cam wani. 

Baru-baru ni wani alami sakit kat sendi-sendi tulang. Bila tulang bergesel jadi sakit. Mungkin buat-buat kerja sana sini kot. So wani teringat Advance Joint Health Tablet atau nama pendek AJHT. Wani amalkan setiap pagi. Alhamdulillah. bila bergerak dah tak sakit dah. Apa itu AJHT secara ringkas..?



1. Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.


2. Bertindak sebagai 'kusyen': Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan


3. Memelihara tisu penyambung yang sihat: Zinc, copper, manganese and vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhdap sendi.
Macam kusyen ko jah. Hehe. Bila bergerak tu rasa lembut antara pergerakkan tulang. Bila AJHT combine dengan Oste memang terbaik jah. Beli untuk mak abah. Jangan berkira. Insyaa Allah rezeki kita akan sentiasa bertambah.Oh sebelom terlupa. Alang-alang tu baik beli SET SENDI DAN TULANG. Oste + AJHT + OMEGA .Rasai perubahannya. Ini antara ringkasan Omega.


Pengambilan Omega akan mengurangkan radang pada sendi, bengkak sendi dan kekakuan pada sendi. Selain itu, pengambilan Omega juga mengurang risiko sakit parkinson. Membantu masalah pelinciran ketika tulang bergesel.





Jadi jika anda berminat boleh la hubungi wani ye. Yang berada nun jauh dimana-mana wani boleh pos vitamin untuk anda. Insyaa Allah.
Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.


~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

PROMOSI SEPTEMBER : ESP SHAKLEE

WANIZ SIMPLE SHOP

Selamat sejahtera buat pembaca blog wani. 1haribulan september ramai yang mesej wani apa promosi bulan ni. Kebanyakkan mereka adalah daftar ahli untuk buat makan sendiri sahaja. Seronok masing-masing tiap-tiap bulan Shaklee ada  buat promosi.Jadi bulan September adalah bulan ESP SHAKLEE!!!!

BELI 6 CANISTER
*FREE 1 CANISTER
*FREE MEMBERSHIP
*FREE VITALEA (NEW MEMBER)
*CASH REBATE

BELI 2 CANISTER DISKAUN 5%

Nak jimat ajak jiran sebelah, kawan-kawan ofis, adik beradik join beli 6 percuma 1 ni. Automatik dapat masuk ahli dan dapat vitalea percuma tau. Cash rebate pula pihak Shaklee akan masukkan direct ke akaun anda. Syokkk oii.. Ada orang Puchong nak beli tak? Meh calling-calling wani, Kita byhand je barang. Yang jauh wani boleh pos ke seluruh Malaysia ^_^

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan


4 Sep 2015

TAMBAH SUSU BADAN DAN KEMBALI LANGSING DENGAN ESP SHAKLEE


TAMBAH SUSU BADAN DAN KEMBALI LANGSING DENGAN ESP SHAKLEE.

Hai, Selamat malam semua.Rasanya semua tau dah kan bulan September 2015 adalah bulan ESP. Iaitu Promosi ESP beli 6 percuma 1. Beli 2 diskaun 5%. Eh untung sangat la. Kalau beli dan daftar ahli free vitalea lagi.Ohsem sangat ni. Hari ni 4hb, dah dekat 10 tong terjual. Ramai yang bijak ambil peluang ini. Kenapa ramai yang suka ESP ni? Jom tengok antara TESTIMONI ESP SHAKLEE.




Ok. Testimoni atas ni adalah customer wani sendiri. Mula-mula beli untuk "try" katanya, bila dah rasa kesan yang baik terus masuk ahli. Ada orang fobia nak masuk ahli takut kena suruh jual. Hehe. Sebenarnya daftar ahli anda dapat beli semuaaaaa produk shaklee dengan harga ahli. Tiada paksaan pon kalau tak nak jual. Kalau yang nak jual wani akan bimbing ke jalan yang benar. Haha. Ok sambung balik cerita, dia dapat berat dia balik lepas bersalin. Muka dia pon bersih je. Apa yang wani puji kat dia, dia sangat konsisten ambil ESP ni. Atleast sehari 1 scoop. Rasa dia dah amalkan ESP 3-4botol gak. Patut muka dah licin. hehe. Now dia amik esp tapi selang-selang, sebab tak tahan bengkak susu.. kikiki. Seronok rasanya menambah nilai kesihatan yang lebih baik.


WANIZ SIMPLE SHOP


Testimoni kedua, dari customer kini menjadi ahli berdaftar untuk makan sendiri. Sama kes dengan yang atas. Hehe. Ini kes kurang susu badan, ambil esp kemudian tambah alfalfa. Hasilnya memang lencun baju susu asyik keluar je.Allah nampak niat akak ni nak menyusukan anak. Dia berusaha juga walaupon dia jenis tak banyak susu. Shaklee sebagai asbab je kan. Allah jua mengizinkan rezeki susu untuk anak.

Manfaat ESP:

1. Awet Muda - Asid amino penting dalam membina otot, kuku, rambut, darah, organ, kulit, gland dan lain-lain. Pengambilan yang kerap adalah kunci kepada awet muda.

Apa itu Asid Amino?

- Protin terdiri daripada lebih 20 jenis asid amino yang setiap satunya akan menghasilkan jenis protin yang berbeza mengikut kepada keperluan protin dan enzim yang diperlukan oleh tubuh manusia.

- Terdapat asid amino tertentu yang dapat dihasilkan sendiri oleh tubuh manusia. Ini dikenali sebagai asid-amino tak perlu. Manakala asid amino yang tidak boleh dihasilkan oleh manusia dan harus diperolehi dari sumber pemakanan dikenali sebagai asid-amino perlu. ESP Shaklee menyediakan kesemua asid-amino perlu tersebut.



2. Baik untuk hormon - Kacang soya adalah satu-satunya tumbuhan yang kaya dengan isoflavones, fungsinya bersamaan dengan hormon wanita. Ia membantu merendahkan paras kolesterol, mencegah risiko osteoporosis dan sakit jantung.

3. Baik untuk prostat - Genistein yang terkandung dalam kacang soya terbukti keupayaannya mengekang pertumbuhan dan perebakan sel kanser. Ia memusnahkan radikal bebas di dalam sel badan sebelum ia menukarkan sel DNA kepada sel kanser. Ia juga sangat baik dalam pemulihan uterus, ovari, menopaus dan pembesaran prostat.

4. Kulit yang cantik - Merangsang pembentukan semula kulit dan otot, mengurangkan kedutan, agen anti-penuaan, mengembalikan radian kulit dan kepejalan otot, mempercepat penyembuhan luka dan mengurangkan kesan parut.

5. Pembekal tenaga - Membekal tenaga dengan segera dan meningkatkan sistem imun-baik untuk kekal bertenaga, mencegah migrain, insomnia dan tekanan.

6. Membaiki pigmentasi - Membaiki masalah rambut seperti beruban dan rambut gugur, membaiki masalah pigmentasi, kedutan dan kesan tua.

7. Membaiki memori - Meningkatkan kualiti memori, vitaliti, dorongan seksual dan rangsangan.




Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.