9 May 2015

TESTIMONI UNTUK RABUN DAN SILAU


Kenapa kita memerlukan Vitamin A @ CarotoMax ini untuk atasi rabun dan silau? 

CarotoMax (vitamin A)  ini secara umumnya boleh membantu:-
  • kesihatan retina mata → mengurangkan rabun
  • kesihatan tulang
  • kesihatan tisu kulit
  • pembentukan sel darah putih dan sel darah merah
  • pembentukan membran mukus
  • mengekalkan sistem imunisasi badan yang sihat
CarotoMax merupakan campuran luarbiasa yang menggabungkan alfa-karotenaastaxanthinbeta-karotenaluteinlikopena dan zeaxanthin yang memberikan faedah karotenoid yang lengkap. 

CarotoMax menawarkan karotenoid semulajadi yang berasal daripada buah-buahan pokok kelapa sawit dan alga dunaliellasalina untuk:

•   Memelihara kesihatan yang baik.
•   Membantu mengekalkan tumbesaran, penglihatan dan pertumbuhan tisu.
•   Membantu dalam memelihara kesihatan kulit dan selaput lendir.

Lebih info Carotomax

TESTIMONI CAROTOMAX


AMARAN!
Tidak boleh diambil oleh ibu mengandung. Pengambilan vitamin A yang berlebihan terutamanya ketika tempoh trimester pertama kehamilan, boleh menyebabkan risiko kecacatan pada bayi dalam kandungan termasuklah kecacatan jantung dan sistem saraf.

Anda boleh mendaftar dan dapat harga jimat seumur hidup. Daftar untuk makan sendiri pon boleh tak semestinya nak berniaga. Tapi jika anda nak berniaga kami ada group khas untuk peniaga.

Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: mak_wani
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: MakWaniDotCom
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan


No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.