10 Apr 2015

BESDAY BOY MAK

Hari ni 10 April 2015. 2 tahun lepas mak tengah sakit-sakit nak bersalinkan anak bujang mak ni. Allah rindunya saat-saat tu. Tiap kali teringat mak jadi sebak. Allah permudahkan urusan bersalin. Induce subuh.. Sakit Contraction..Sebelom kul 7 petang mak dah selamat melahirkan. Teran pon 3-4kali je dah keluar. Alhamdulillah. Terasa riuk rentak gerak tubuh baby keluar pertama kalinya melihat dunia. Diletakkan ke dada mak. Allah.. sebak.. Tempat paling aman adalah pelukan ibumu..

Bersyukur mak diizinkan untuk merasa pengalaman manis ni. 10kali pon mak sanggup lalui lagi. . Sayangnya mak kat anak-anak mak lebih dari diri mak sendiri. Tiada kata yang mak mampu luahkan..Semoga kelak kau akan berjasa pada agamamu nak.. Selamat Hari Lahir yang ke 2 sayang.. Semoga Allah pelihara anak-anak serta keturunanku. Amin..


                                LAILA AZ ZAHRA & ISKANDAR

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.