4 Dec 2014

PETUA SINGKI TERSUMBAT

Hai. Assalammualaikum. Haritu kan. Dah pukul 11 malam. Wani dok kemas-kemas dapur. Tengah syok cuci pinggan tetiba singki sumbat. Rumah wani ada dua singki. Dia sebelah-sebelah. So, dua-dua naik air. haisssss.. Geram aih.. Kita ni nak finishing kemas dah. Dan-dan cik bidan je die nak tersumbat. Stress mak memalam mengerjakan singki tu. Pam-pam tak mo turun air.

Wani pakai apa yang ada je kat rumah. Ada garam masak biasa tu dengan air panas je. Letak garam kat lubang tu, biar sampai die masuk kat dalam. Then biarkan kejap. Pastu curahkan la air panas. Ulang lagi sampai air mengalir lancar.

Ini antara bahan boleh membantu masalah singki tersumbat:

1.Garam kasar
2.Clorox
3.Air panas gelegak
4.Cuka
Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

~SHAKLEE MEMIKAT HATI?~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.