26 Nov 2014

TESTIMONI MEALSHAKES UNTUK TAMBAH BERAT BADAN DAN SELERA MAKAN.Hai hai. Tau tak PROMOSI MEALSHAKES BELI 3 PERCUMA 1 masih berlangsung sehingga tamat bulan 10 ni. Begitu jugak la dengan PROMOSI ESP BELI 6 PERCUMA 1. Rugi tau tak grab. Suami-suami prihatin tu belikan la untuk isteri ESP dan Mealshakes untuk anak-anak. Untuk kesihatan mereka juga.Siang tadi pegi cod mealshakes. Repeat order kali ke-2. Kalau dah repeat order tu bermakna memang nampak perubahan la kan. Okey ni testimoni dari mereka.


Mealshakes juga sesuai untuk yang ingin menambah berat badan tau. Ini testimoni dari customer wani sendiri. Pengambilan secara konsisten akan lebih menampakkan perubahan yang positif.15 Kebaikan mealshake untuk kanak-kanak:

 1. Kurangkan Ekzema
 2. Untuk Tumbesaran
 3. Untuk Perkembangan Minda
 4. Untuk Tingkatkan Selera Makan anak
 5. Untuk Anak yang dah berhenti susu ibu
 6. Untuk Anak kekal aktif
 7. Sebagai perlindungan jangkitan penyakit kepada anak-anak
 8. Meningkatkan berat badan anak
 9. Membantu anak fokus
 10. Membantu kurangkan kekerapan asthma
 11. Mengatasi masalah sembelit pada anak
 12. Supplement yang sesuai untuk anak yang menghadapi masalah diabetes tahap 1
 13. Membantu menurunkan berat badan anak yang obesiti
 14. Ambil semasa sarapan meningkatkan kecergasan seawal pagi
 15. Supplement yang sangat mudah disediakan, boleh dicampurkan ke dalam bijirin atau susu

  Mealshakes untuk KANAK-KANAK SETAHUN KEATAS SAHAJA.

  Moh la order ngan kita. Nak jimat boleh la daftar ahli. RM75 sahaja untuk seumur hidup.  Lepas tu boleh nikmati harga ahli dengan seluruh keluarga anda.  Syokkan. Jom daftar ahli.....

  Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

  ~SHAKLEE MEMIKAT HATI?~

  Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

  Sms/whatsapp: 019-2833710
  Instagram: waniz_simple_shop
  Facebook: Noor Malawani
  Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
  Email: wanizvitamin@gmail.com
  Shaklee Id: 929525

  Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.