14 Oct 2015

PENGOREK TELINGA BERLAMPU @ FLASHLIGHT EARPICK

PENGOREK TELINGA BERLAMPU

Selamat sejahtera semua. Ini adalah pengorek telinga/ hidung berlampu. Mudah, selamat dan berkesan.
1set mempunyai 3 jenis pengorek. Pengorek saiz kecik, saiz besar dan penyepit. Anda boleh pakai ikut kesesuaian untuk mengorek.

Boleh pakai untuk semua golongan. Baby, kanak-kanak dan dewasa. Pakai berulang kali sampai bateri habis. Kalau bateri habis lampu akan terpadam tapi still boleh korek. Boleh beli batery baru atau beli set baru terus. Wani pakai ada yang tahan setahun. Pakai seminggu sekali je kan. Bukan hari-hari.

Kadang-kadang kesian tengok anak-anak orang sampai keras tahi telinga. Terkumpul banyak dalam telinga sebab payah nak korek. Mak mana yang tak risau. Pengorek ni boleh keluarkan sume tu. Boleh nampak clear sampai hujung tanjung. hehe. Siapa penah pakai dia tahu. Dah tak mo cakap banyak, meh order dengan wani. Insyaa Allah wani berikan servis terbaik.

RM15 termasuk pos kesemenanjung.
RM 18 termasuk pos sabah dan sarawak.
(Harga diatas untuk 3set) MURAHHHKAN!!!
Warna 3 set ni random ye bergantung pada stock.


Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.