18 Oct 2014

TESTIMONI OMEGA GUARD UNTUK ASMA DAN BATUK BERKAHAK


Assalammualaikum. Hari ni wani nak share testimoni Omega pula. Minggu ni ramai bagi feedback yang baik. Alhamdulillah. Wani sentiasa mendoakan untuk kalian diberi manfaat dan kesihatan yang lebih baik lagi. Omega Guard boleh diambil dari kanak-kanak berusia setahun keatas dan golongan dewasa. Cara pemakanan wani akan guide mengikut keperluan anda. 









Anak wani pun makan omega. Baik Laila atau Iskandar, Mak goncang botol omega berlari dua beradik kedapur. Masing-masing kunyah dah macam kunyah chewing gum. Sedap je nampak .Mak nak kunyah memang tak la. haha. Telan je. Wani bagi seminggu 3-4kali. Kalau kene batuk berkahak memang wani bg hari-hari sampai elok. Jika anak anda tak nak kunyah boleh campurkan dalam susu dia.

Kalau Laila batuk berkahak, lepas makan omega die akan muntah, keluar kahak lendir sume baru dia selesa nak tido. Kalau tak memang batuk-batuk je masa nak tido. Iskandar pula jenis keluar ikot najis. Tengok najis die berlendir berminyak gitu. Boleh juga anda gunakan TEKNIK PERCUSSION/STEAMING/GARLIC SOCK. InsyaaAllah boleh membantu juga.

Vitamin untuk ASMA/SEMPUT/KAHAK/BATUK
Vitamin untuk PELAJAR
Vitamin untuk TULANG DAN SENDI

Bagi yang ingin membeli Omega guard dan lain-lain vitamin shaklee boleh hubungi wani. Dapatkan lebih penjimatan dengan mendaftar sebagai ahli. Boleh buat biz atau makan makan sendiri. Ajak mak abah, adik beradik, sepupu sepapat join order sesama. Jika lebih RM650 atau 200uv anda akan menjadi ahli secara percuma . Jimat rm75. Juga dapat cash back pada bulan berikutnya. Manyak untung woo. Sebarang pertanyaan boleh sms/whatsapp/telegram wani. No tertera dibawah ni. Ikot la mana yang anda selesa untuk hubungi wani. Selamat berkenalan..

~SHAKLEE MEMIKAT HATI?~


Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani


Sms/whatsapp: 019-2833710

Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: Wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525


No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.