17 Oct 2014

TESTIMONI SET PENYUSUAN SHAKLEE

Assalammualaikum. Hati berbunga-bunga mekar masa nak update entry ni hehe. Alhamdulillah, siapa tak suka bila customer bagi feedback yang baik kan. Berniaga bukan keuntungan semata, tapi ingin bantu menaiktarafkan kesihatan untuk kehidupan yang lebih baik.


Customer ni mempunyai masalah susu merudum. Baby baru berusia 2bulan. Dia cakap kalau pam dapat 1 oz je. Macam nak menangis katanya. Kesian sangat. Dia sangat bersemangat nak menyusukan anak dia. Jadi dia beli SET PENYUSUAN SHAKLEE. Dan ini la hasilnya.
Seronok sebak sume ada. Dia seronok sangat sebab tak pernah basah lencun gitu sebelom ni. Dia juga rajin bertanya. Wani seronok bila cust bertanya dan konsisten buat. Tanya je. Wani tak makan orang. hehe.Okey nak share lagi testimoni. Sume ni fresh dari customer wani sendiri tau.Ibu bekerja bukan alasan untuk tidak menyusukan anak. Tengok la hasilnya. Mereka bersemangat dan tidak putus asa. Sangat kagum. SET PENYUSUAN SHAKLEE membantu masalah susu merudum. Anda perlu berusaha untuk menyusukan baby anda. Susu itu hak anak. Jom sokong ibu-ibu menyusu.

Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

Sms/whatsapp: 019-2833710

Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: Wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525
Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan 

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.