5 Sep 2015

SAKIT SENDI , SAKIT TULANG DAN SENGAL BADAN


http://wanizsimpleshop.blogspot.my
Salam sejahtera dan assalammualaikum buat pembaca blog wani. Terima kasih sudi singgah blog wani. Wani adalah pengedar Shaklee area Puchong. Boleh cod area Puchong Perdana, Puchong Permai, Puchong Intan, Giant Bandar Puteri, Tesco Bukit Puchong, dan seluruh sekitar Puchong. Insyaa Allah kita cuba set masa untuk byhand produk Shaklee ni.

Ok lah. Wani nak kongsi sesuatu, sebelom ni wani obses sangat dengan Ostematrix. Sebelom tidur memang wajib la 4biji. Apa yang best dengan Oste ni..?


Ini adalah vitamin kalsium yang membantu meningkatkan kesihatan tulang, meningkatkan kepadatan tulang dan mengelakkan simptom osteoporosis. Pengambilan kalsium secara konsisten bukan sahaja membantu masalah tulang juga membantu masalah sembelit, mencantikan kulit serta melegakan pengecutan otot ketika haid.

Masalah sembelit no more
Masalah senggugut no more
Sakit Pinggang no more


Ini terbukti berkesan sangat-sangat pada wani. Oste antara vitamin pertama yang wani amalkan masa memula kenal shaklee. Jatuh cinta dan terus buat biz. Ingin bantu mereka yang hadapi masalah yang sama cam wani. 

Baru-baru ni wani alami sakit kat sendi-sendi tulang. Bila tulang bergesel jadi sakit. Mungkin buat-buat kerja sana sini kot. So wani teringat Advance Joint Health Tablet atau nama pendek AJHT. Wani amalkan setiap pagi. Alhamdulillah. bila bergerak dah tak sakit dah. Apa itu AJHT secara ringkas..?



1. Menyokong keselesaan sendi: Ekstrak Boswellia menghalang pembentukan bahan kimia yang menyerang tulang rawan.


2. Bertindak sebagai 'kusyen': Ekstrak jagung membantu mengekalkan tulang rawan


3. Memelihara tisu penyambung yang sihat: Zinc, copper, manganese and vitamin C merupakan nutrien penting dalam kesihatan sendi dengan membekalkan sokongan nutrien untuk kolagen dan komponen tisu penyambung lain yang memberikan kekuatan dan struktur terhdap sendi.
Macam kusyen ko jah. Hehe. Bila bergerak tu rasa lembut antara pergerakkan tulang. Bila AJHT combine dengan Oste memang terbaik jah. Beli untuk mak abah. Jangan berkira. Insyaa Allah rezeki kita akan sentiasa bertambah.Oh sebelom terlupa. Alang-alang tu baik beli SET SENDI DAN TULANG. Oste + AJHT + OMEGA .Rasai perubahannya. Ini antara ringkasan Omega.


Pengambilan Omega akan mengurangkan radang pada sendi, bengkak sendi dan kekakuan pada sendi. Selain itu, pengambilan Omega juga mengurang risiko sakit parkinson. Membantu masalah pelinciran ketika tulang bergesel.





Jadi jika anda berminat boleh la hubungi wani ye. Yang berada nun jauh dimana-mana wani boleh pos vitamin untuk anda. Insyaa Allah.
Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.


~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.