11 Sep 2014

RAWAT ASMA/SEMPUT DENGAN VITAMIN SHAKLEE

Assalammualaikum. Musim perayaan ni banyak sungguh rumah terbuka. Anak-anak kita banyak minum air sejuk dan bergas. Kejap lagi mula semput, asma datang menyinggah. Sapa yang susah? Mak jugakkk.Tak kurang juga hakak-hakak dan habang-habang yang dah besar panjang.Hatta yang dah berumur pun tidak terkecuali.Asma adalah sejenis penyakit saluran penafasan yang kronik yang melibatkan saluran udara yang membawa udara masuk dan keluar dari paru-paru. Ia menyebabkan kekejangan dada dan sesak nafas yang dikenali sebagai 'serangan atau episod asma'. Penyakit ini boleh membawa maut jika tidak dirawat atau dikawal dengan baik.

SET ASMA

 


Mealshake SHAKLEE sememangnya telah TERBUKTI rata-rata boleh membantu anak-anak yang menghidap asthma melalui testimonial-testimonial yang diberi oleh ibu-ibu anak-anak asthma ini.Nutriferon ni sebenarnya adalah supplemen yg berfungsi sebgai penggalak kepada sistem imunisasi badan. Dan memang ianya merupakan supplemen imunisasi yang cukup hebat. Untuk orang yang selalu demam, selesema, asma dan yang berkaitan dengan imuniti badan yang rendah, memang saya galakkan mengamnil Nutriferon ni. Dan Nutriferon ni jugak, hasil dari kajian selama 40 tahun oleh individu yang bernama Dr Yasuhiko Kojima pada tahun 1954 (Tanah Melayu pun tak merdeka lagi masa ni) ketika beliau menjalankan penyelidikannya di Universiti Tokyo.* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit.

~ INDEPENDENT DISTRIBUTOR~

~ INDEPENDENT DISTRIBUTOR~

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.