6 Oct 2013

TESTIMONI CINCH SHAKE SHAKLEE : KURUS DAN SIHAT

ASSALAMMUALAIKUM..

hari ni wani nak wat entry tentang testimoni cinch shake ni sementara nak cari idea nak wat entry lain.. hehe..  ini lah dia cinch shake shaklee yang di sebut-sebutkan tu.. ada 3 perisa.. CHOCOLATE, VANILLA DAN CAFE LATTE



ok la.. jom layan testimoni cinch nie kasi semangat pada sesiapa yang ingin menurunkan berat badan secara serius.. mereka boleh, anda juga boleh.. usaha tangga kejayaan.. layannnzzzzzz




http://3.bp.blogspot.com/-fiPJ5_ZQUA0/UhGPGaM7_6I/AAAAAAAAAtg/N6QrxL8HMeo/s1600/testimoni+cinch1.png


















haaaaaa... tu dia.. jadi sape2 yang nak mencuba menyelim kan diri boleh la hubungi wani ye.. jgn risau.. setelah pembelian dibuat, wani akan bg jadual pemakanan.. in syaa ALLAH jika kita berusaha pasti akan tertuai hasil..

~SHAKLEE MEMIKAT HATI?~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: Wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525



No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.