3 Nov 2015

BUANG TOKSIN BADAN DENGAN SET SUPER DETOX SHAKLEE.

==========================================
PENGEDAR SHAKLEE PUCHONG 019-2833710 WANI
==========================================

Assalammualaikum. Salam Sejahtera. Terima kasih sudi singgah blog wani. Ramai nak detox badan tapi tak tahu macam mana nak mulakan dan nak ambil vitamin apa. Tahukah anda Hati merupakan organ dalaman yang paling besar? ianya bersaiz sebesar bola sepak. Hati juga melakukan 80% proses detox dalam tubuh dan selebihnya barulah diikuti organ-organ yang lain. Jadi apa yang perlu detox dulu? HATI. Apa vitamin untuk detox hati? DTX COMPLEX.

Kemudian anda digalakkan detox usus kecil dan usus besar. Semuanya lengkap dengan SET DETOX SHAKLEE. Kenapa usus juga perlu detox? Kerana pembunuh no. 1 negara ketika ni adalah KANSER KOLON bagi lelaki dan no.2 bagi wanita. Kanser prostat turun ke tempat ke dua. Ini bukan pertandingan sapa yang menang, tapi kerana masalah kolon / usus ini sudah ditahap kritikal. Anda detox usus tapi anda lupa mana satu organ yang harus di detox dahulu. Jom baca sedikit Info tentang vitamin dalam set detox ini.

       



SET SUPER DETOX

*Membantu menyingkirkan toksin merbahaya dari badan
*Membantu meningkatkan kesihatan hati
*Meningkatkan seri wajah
*Meningkatkan sistem imun terhadap jangkitan badan
*Menghilangkan jerawat
*Membantu meningkatkan fungsi hati.


Simptom-simptom di bawah menunjukkan bahawa badan berkemungkinan mempunyai toksin yang berlebihan:


  • Jerawat/kulit kusam
  • Selalu berasa lesu dan tidak bertenaga
  • Sakit kepala yang kerap dan berulang
  • Rasa gatal
  • Emosi yang bercelaru
  • Radang pada kulit
  • Alahan
  • Ekzema
 Namun dalam persekitaran kita pada hari ini, agak mustahil untuk kita menghindarkan segala punca pengumpulan toksin dalam badan. Oleh itu, satu alternatif diperlukan bagi membantu badan mengeluarkan toksin  dan bahan buangan ini daripada badan secara selamat dan mengembalikan kesihatan badan.

Kadang-kadang kesibukan mengurus rumahtangga dan anak-anak, wani sampai lupa makan vitamin. Hasilnyaaa.. Cik ruam datang menyinggah kat dahi..haha. Kebetulan nak period lagi laaa mencanak-canak naik. Malam tadi wani ambil 2biji garlic ni sebelom tido dan minum air 2 gelas. Esok pagi bangun ruam hilang..Wohaa. Tinggal jerawat halus je. So lepas ni nak kena rajin-rajin tepek masker Esp kat muka ni ^_* .Badan kalau banyak toksin makan la ubat/vitamin apa pun, semua dia menendang balik.

Bagi ibu menyusu kurang sesuai makan sebab kandungan garlic dikuatiri bayi kembung. Wani pon menyusu baby tapi wani ambil sebiji je.. 2hari sekali makan. Lepastu minum byk air.. Tak makan makanan yang sejuk atau berangin.. Alhamdulillah baby wani ok.. Lagi pn baby dah lebih 6bulan keatas. Kalau awal-awal lagi lebih baik fokus pada SET PENYUSUAN SHAKLEE.

Jadi kalo anda berminat nak buang toksin badan nie jom grab set set super detox atau beli satu-satu. Wani boleh cadangkan vitamin yang bersesuaian dan mesra poket. Hubungi wani sekarang!!!!

~SHAKLEE MEMIKAT HATI?~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710

Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: Wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

No comments:

Post a Comment

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.