Pengedar Shaklee Puchong

1 Dec 2016

KRIM UNTUK RUAM SUSU , RUAM PAMPERS , RUAM BADAN , EKZEMA , ALERGI , KULIT KERING , TUMIT MEREKAH , PARUT , GIGITAN SERANGGA


KRIM UNTUK RUAM SUSU , RUAM PAMPERS , RUAM BADAN , EKZEMA , ALERGI , KULIT KERING , TUMIT MEREKAH , PARUT , GIGITAN SERANGGA

Hai. Assalammualaikum.. Selamat Sejahtera. Siapa ada masalah seperti tajuk diatas? Hanya satu botol untuk semua masalah ini. HERBAL BLEND CREAM SHAKLEE. Hanya berharga RM28 / 113gram. Masalah ruam , ekzema , alergi , kulit kering, tumit merekah, parut dan gigitan serangga semua akan semakin pulih. Tak percaya? Kat bawah ni ada antara testimoni customer wani sendiri. Setiap bulan berpuluh botol terjual. Sangat- sangat laku. Sebotol tahan berbulan-bulan. Jimat ^_^

Testimoni 1 : Ruam Baby & Gigitan Nyamuk


Testimoni 2 : Mengurangkan keradangan( Luaran sapu herbal blend pada muka dan tubuh yang bengkak akibat keradangan)



Testimoni 3 : Ruam Baby & Kulit Kering



Testimoni 4 : Kulit kering & Ekzema



Testimoni 5 : Ruam Leher



Testimoni 6 :  Ruam Pampers



Testimoni 7 : Ruam panas



Testimoni 8 : Kaki Merekah



Testimoni 9 : Tumit Pecah



Testimoni 10 : Ruam Baby



Testimoni 11 : Kulit Kering & Tumit Kering



Testimoni 12 : Tumit Merekah, Ruam Baby , Parut , Kulit Kering





Jika anda ingin dapatkan produk Shaklee dengan lebih penjimatan, wani syorkan anda mendaftar keahlian RM75 dan nikmati pelbagai manfaat sebagai ahli. Hubungi wani untuk keterangan lanjut.Jika anda berada sekitar Puchong Selangor, boleh dapatkan produk Shaklee byhand/ COD. Untuk yang luar kawasan jangan risau, wani boleh pos ke seluruh Malaysia.

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~
Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan

CARA MENDAFTAR AHLI SHAKLEE

Hai. Assalammualaikum. Selamat sejahtera. Hari ni 30 November 2016. Closing Day untuk semua ahli-ahli shaklee.. Hari ini juga last promosi Buy 3 Free 1 untuk produk ALFALFA dan LECITHIN.. Lepas ni kalau beli 3 botol dah tak dapat free  sebotol dah ye. ^_^

Closing pada hari ni sangat penting bagi surirumah macam mak ni. Closing ini lah yang menentukan income bulanan mak pada bulan depan. Kita usaha lebih,dapat lah lebih. Mak bersyukur dapat cari income tambahan walaupon hanya sebagai surirumah. Dapat menjaga anak-anak depan mata. Tiap-tiap bulan still ada gaji lepas la bayar bil-bil rumah ^_* . Dapat bantu suami sikit-sikit. Dapat duit poket sikit. Sambil tu dapat bantu mereka meningkatkan taraf kesihatan. 

Bagi mereka yang mencari bisnes kukuh pasaran, mudah dan tanpa perlu tinggalkan anak-anak boleh la whatsapp / telegram wani untuk info lebih lanjut. Mak cuba bantu perkenalkan shaklee kepada anda. ^_^ Shaklee dah berada lebih 50tahun dipasaran Malaysia. 

Ada DUA cara untuk mendaftar:

1)Pendaftaran RM69
-Kos pos RM10.60 Semenanjung / RM21.20 Sabah Sarawak

2)Pembelian melebihi 200uv= RM750 / -

-Free pendaftaran (RM69)
-Cash Rebate
-Kos pos RM10.60 Semenanjung / RM21.20 Sabah Sarawak

Pilih nak daftar cara yang mana, kemudian whatsapp wani terus ^_* wani akan guide satu persatu.
Anda boleh walk-in sahaja ke lokasi cawangan Shaklee di bawah atau pun boleh hubungi saya untuk mendapatkan maklumat serta khidmat nasihat tentang produk Shaklee.
Senarai Lokasi Cawangan/Branch Shaklee di Malaysia

Ibu Pejabat Shaklee Malaysia


Shaklee Products (M) Sdn Bhd Level 9, The Pinnacle,
Persiaran Lagoon,
Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya,
 Selangor Darul Ehsan

Tel: 603-5622 3188 Fax: 603-5622 3099


Waktu Perniagaan Isnin hingga Sabtu: 10:00 pagi hingga 7:00 malam

Sila hubungi: Puan Suknit Kaur, Pengurus Jualan & Pemasaran

Pejabat Cawangan atau Branch Shaklee di Seluruh Malaysia


Cawangan Shaklee
Waktu Perniagaan
Peta Lokasi
Kuala Lumpur
No. 32, Jln Rampai Maju 3,
Taman Sri Rampai, 53300 Kuala Lumpur.

Telefon : 603-4142 1067
Fax: 603-4142 1027

Hubungi :
Ida ( Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Penang 
No. 81, 83 & 85, Jalan Todak 6,
Pusat Komersial Sunway Perdana,
13700 Seberang Jaya,
Pulau Pinang.
Tel: 604-383 8261
Fax: 604-383 8560

Hubungi :
Cannie Teoh (Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Ipoh
 32, Medan Istana 1,Bandar Ipoh Raya,30000 Ipoh.
Telefon: 605-241 8260
Fax: 605-241 8263
Hubungi:
Eunice Lau (Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Johor Bahru
14, Jalan Molek 1/10,Taman Molek,81100 Johor Bahru.
Telefon: 607-352 5188
Fax: 607-352 4188
Hubungi :
Fiona Chow (Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Kota Bharu
19, Section 25, Bandar Kota Bharu,Jalan Sultan Yahya Petra,15200 Kota Bharu.
Telefon: 609-747 8688
Fax: 609-747 7711
Hubungi :
Anuar (Penyelia Cawangan)
Ahad hingga Khamis
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m
Kota Kinabalu
Lot 4.1, Neutron Point,Lorong Poin Neutron,Jalan Lintas Khidmat,88300 Kota Kinabalu.
Telefon : 6088-393 848
Fax: 6088-393 851
Hubungi :
Olivia Fernandez
(Penyelia Cawangan)
Isnin hingga Jumaat
10:00 a.m. to 7:00 p.m.
Sabtu (Pertama & Ketiga:
10:00 a.m. to 7:00 p.m


KHAS UNTUK MEREKA YANG BOLEH WALK IN KE BRACH SHAKLEE.

  1. Apa yang perlu anda buat ialah anda hanya perlu pergi ke kaunter dan isikan borang pendaftaran ahli.
  2. Kemudian yang paling penting jangan lupa untuk memasukkan nombor ID Shaklee saya iaitu 929525 NOORMALAWANI sebagai penaja dan ANDA AKAN TERUS LAYAK UNTUK MENDAPATKAN HARGA AHLI.
  3. Pendafaran melalui dua cara seperti saya nyatakan diatas. RM69 atau pembelian 200uv= rm750 untuk keahlian Shaklee seumur hidup.
  4. Selepas siap isi borang hantar ke kaunter buat pembayaran dan terus dapat produk Shaklee pujaan hati anda untuk di bawa pulang ke rumah. Mudahkan? Lepas itu jangan lupa call/ whatsapp wani ye ^_^

~SHAKLEE MEMIKAT HATI~

Untuk sebarang pertanyaan dan pembelian boleh PM inbox wani

Sms/whatsapp: 019-2833710
Instagram: waniz_simple_shop
Facebook: Noor Malawani
Fanpage: WANIZ SIMPLE SHOP
Email: wanizvitamin@gmail.com
Shaklee Id: 929525

~DISCLAIMER~

Info yang terdapat di dalam blog ini bukanlah idea asal saya. Info-info ini didapati melalui pembacaan buku, majalah kesihatan, sumber internet, testimoni-testimoni pelanggan yang sudah menggunakan Shaklee dan sebagainya.


Produk Shaklee bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Anda digalakkan mendapat nasihat pakar perubatan yang berkaitan.

Pengedar Shaklee Puchong Copyright © 2016. Designed by MaiGraphicDesign